Демир бозан за паническо разстройство

Демир бозан за паническо разстройство

Как точно действат билките при паническо разстройство? Демир бозан при паник атаки. Фактори за страхова невроза и начини за тяхното отстраняване. Мнения

Една теория обяснява възникването на паническото разстройство с разстроено производство на невромедиатори. Ако допаминът, серотонинът или норадреналинът са в повече или в недостиг, се пораждат тревожност, страх, напрежение. Разстроените нерви веднага причиняват и физически дискомфорт.

Други специалисти акцентират на стресовия живот, което никой не оспорва. Всеки периодично претърпява промени, загуби, несполуки.

Важно уточнение
Демир бозан внимание!От предлаганите на пазара средства с името Демир бозан работа върши само оригиналната комбинация на "Фарма Витал", която струва 43 лева с включена доставка. Може да се купи и на място от редица аптеки в страната на същата цена. Когато поръчате 2 кутии от съчетанието, получавате 8 лева отстъпка и вместо 86 лева плащате само 80.

Но къде е границата между моментно повишаване на тревожността и психическото разстройство? Кои хора изживяват стреса и продължават и кои получават паник атаки?

Психиатрите досега не са измислили отговора, но едно е ясно – днешният човек има нужда периодично да си възстановява нервите. Има нужда да повиши устойчивостта си на външните фактори. Има нужда да се предпазва, успокоява и балансира. Защото животът е много стресиращ и всеки ден провокира патология в сферата на психиката.

Билковото съчетание Демир бозан е ефикасен лек за болните от паническо разстройство.

Как действа Демир бозан при паническо разстройство?

Демир бозан намалява риска от настъпване на панически атаки, намалява изразеността на кризата, а като плюс – профилактира задълбочаване на патологичното състояние.

Билките постигат това чрез директно въздействие върху нервна с-ма и по втори път – чрез повлияване на цялостното състояние на тялото + физическите симптоми, възникващи при психическото разстройство.

Можете да купите "Демир бозан" за 43 лева от избрани аптеки или чрез доставка с Еконт! ТУК =====>

Конкретно Демир бозан помага чрез:

 • Релаксиране и успокояване на нервната с-ма;
 • Пълно освобождаване на от отрови и вредности, изчистване на кръвта;
 • Подобряване на кръвообращението, регулиране на налягането;
 • Оздравяване на сърцето;
 • Премахване на главоболие, световъртеж, умора;
 • Подобряване на съня;
 • Регулиране на психическата сфера, енергизиране.
На кои фактори и симптоми на паническо разстройство се отразява?

Токсините ни отравят на физическо ниво и повлияват психиката. Отравянето започва от ниво клетка и стига до психика и умствена дейност. Токсичните в-ва провокират появата на нервна и психическа симптоматика. Опасни патогени се разселват по тялото ни чрез нервите. Не малко изследвания са доказали този път за съсипване на нервната с-ма.

Демир бозан за паническо разстройство
Паник атаки се получават не само в обремененото ежедневие, нерядко ни застигат и по време на отпуска

Всяко лечението е ефикасно, ако започне с пречистване на тялото. Тялото става възприемчиво за външната помощ, активира собствените лечебни сили.

Билките Демир бозан очистват кръвта и съдовете от натрупани отрови и плаки. Така те повишават ефективността в лечението на психическата симптоматика.

Второ, усилват организма и подобряват имунитета му. Подкрепен отвътре, той по-добре се бори с възникналите болести.

На тази основа Демир бозан идва и със специфично действие:

 • При задух и виене на свят – успокоява и отпуска тялото, докато тези симптоми отшумят;
 • Повишаване на кръвното и сърцебиене – нормализира налягането, тонизира сърцето, подобрява снабдяването и подхранването с кислород, успокоява сърдечния ритъм, намалява „умората на сърцето“;
 • Нормализира гъстотата и състава на кръвта – това подобрява възприемчивостта на тялото към лечението;
 • Нормализира храносмилането и намалява дискомфорта, противодейства на диспептични прояви;
 • Преумора и безсъние – регулира нощната почива, отпуска нервите и сънят става по-отморяващ и пълноценен. Това се отразява върху общото състояние на болния, той става по-устойчив през активната част от деня;
 • Нервност, тревожност, напрегнатост – отпуска, успокоява, работи като седатив. Но билките не провокират сънливост, а само намаляват нервната възбудимост. Пациентът е по-спокоен, без да е отпуснат;
 • Против болка – Демир бозан има подчертан противоболков ефект. Нерядко психическата патология провокира болки в главата и мускулите.

Описаните прояви са типични за разстроена психика, но рядко се осъзнават като такива. Вече сме свикнали да не спим добре, да ни боли глава, да получаваме сърцебиене. Без съмнение това е опасно, защото макар и предизвикани по психически път, тези симптоми са реални, те истински увреждат тялото.

Паник атаки

Каква е разликата между разстройство и атаки? Случва се човек да преживее 1-2 паник атаки и всичко да отшуми. Атаката е криза – внезапно връхлитане на страх, на нервно напрежение с много високо ниво. Ако паническите атаки са единични, още не говорим за заболяване.

Разстройство е, когато атаките (кризите) са периодични и една след друга рушат психиката и отнемат силите. Пациентът принудително влиза в постоянна тревожност – той не знае къде ще го застигне следващата криза и как ще успее да се оправи във възникналата ситуация.

Как помага Демир бозан: билките поддържат нервната с-ма в по-спокойно състояние, с всеки прием успокояват, намаляват нивото на възбудимост. По този начин те ефективно противодействат на настъпването на евентуална паник атака.

В случай че атаката не може да се предотврати, по време на билковото лечение тя се изживява по-слабо и преминава бързо. Нивото й е доста по-ниско, отколкото при силно възбудена нервна с-ма.

Появата на паник атаки по време на лечението е временно явление, в началните етапи. С времето билките започват да работят профилактично – да свалят вероятността от криза, както и перманентният страх от кризи, който също провокира възникването на обостряне.

Страхова невроза

Паническото разстройство е вид невроза. А повечето неврози разговорно се наричат страхови – защото са свързани със страх и нервност. Ако погледнем официалния класификатор на болестите, в него ще открием паническо р-во, но не и страхова невроза. И все пак ако ви говорят за страхова невроза, много е вероятно да имат предвид паническо разстройство или другия вид – генерализирано.

Какво представляват страховите неврози? Те са свързани със страха и стреса, разбира се. Възникват по реални причини и най-важното – могат да се лекуват.

И за двете състояния – паническото и генерализираното, билките Демир бозан са високо ефективни. Те лекуват и предпазват от нови кризи. За това говорят и пациенти, които пожелаха да споделят с нас своите истории.

Мнения за Демир бозан при паническо разстройство

Демир бозан излекува панически ужас
Йоана Ганчева Демир бозан при паническо разстройство 01
Йоана Ганчева

Здравейте! Аз познавам ужаса отблизо. Живях в ужас близо 2 г. Защото нищо не правех, не споделях своите проблеми.

Всичко се случи в уни, където получих страх от изпити. Смятах, че се излагам. Че ме гледат подигравателно и си мислят колко съм зле. С всеки изпит ужасът ми нарастваше. Започнах да се страхувам от професорите, да ги избягвам по коридорите. В залите сядах най-накрая, а после направо пропусках лекциите.

Майка ми купи Демир бозан и ме задължи да го пия. Лично го вареше и ме гледаше, докато го изпия. Ужасявах се и от него. Мислех, че ще ме отрови.

Сега знам колко съм била зле. Билките ми върнаха способността да разсъждавам. Отново се записах на уни. Първата сесия мина без проблем. Излекувана съм!

Йоана Ганчева, София

Сърцебиене, плач и пиково кръвно – паника
Петя Танева Демир бозан при паническо разстройство 03
Петя Танева

Мислех, че това е банална тревога. Изведнъж ми хрумваше, че нещо лошо е станало, а аз не знам. Сърцето почваше да блъска, избиваше ме на плач. Ходих на кардиолог – нищо не намери. Каза да си следя кръвното. Купих апарат и забелязах, че две неща винаги съвпадат – като започне да ми става тревожно, уредът веднага показва високо кръвно.

Разбрах, че се разболявам на нервна почва. Вероятно това са паник атаки, макар че ги описват по-драматично. Потърсих билково лечение, защото ме е страх от тежки лекарства. Изборът ми беше Демир бозан. Защото има пациенти с паническо разстройство, които са постигнали трайно и пълно излекуване.

И при мен стана така. Билките премахнаха сърцебиенето, треперенето на ръцете, безпричинното плачене. Случва се да помисля, че нещо лошо е станало, но аз не знам, обаче това вече не ме психира. Още пия чая, защото ми действа добре. Успокоява ме, вдъхва ми оптимизъм. А имам нужда от това.

Петя Танева, Шумен

Получик паник атаки от раздяла
Галина Кирякова Демир бозан при паническо разстройство 02
Галина Кирякова

Моята паническа история започна с раздялата с моя приятел. След 7 години заедно – живеехме на семейни начала, планирахме дете. Само трябваше да се установим, да купим жилище. Но той не издържа и раздялата беше тежка.

Престанах да спя. Лежах в тъмното и постоянно му говорех – неща, които не успях да му кажа. Доводи защо не е прав, защо трябва да се върне и да продължим, откъдето прекъснахме. Задрямвах и се събуждат от бясно сърцебиене. Мислех, че ще умра – от разрив на сърцето.

Диагнозата беше паник атаки. Решението – хапченца, които те упояват и те правят парцал. Много скоро ги хвърлих в коша и потърсих билков еквивалент. За мен това са билките Демир бозан, защото вършат цялата работа – успокояват, отпускат, но не те правят бездушна кукла. Билките ме лекуват, но и аз съм постоянна и не пропускам нито един чай. Вярвам, че скоро ще съм напълно здрава.

Галина Кирякова, Благоевград

Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]
, ,
Колко струва Демир бозан и откъде се взема?
Истинската комбинация по рецепта на "Фарма витал" струва 43 лева, като доставката е включена в нея. Можете да си я поръчате на телефон 0888 571 981 или като използвате формата за поръчки по-долу. Ако поръчате 2 кутии, ще получите 6 лева отстъпка и ще платите 80 вместо 86 лева. Също така може да се купи на място от аптеките на "Фрамар" и в София на ул. "Три уши" №5, където се намира дрогерия "Жанин". Отново в София в района на "Пирогов" се намира аптека "Авицена". Точният адрес е "Иречек" №2. Също така може да се намери и в кв. Сухата река в София, в Бургас и Петрич. Ето я и формата за поръчка:
This Post Has 4 Comments

 1. Параскева Начева

  И аз се разделих с приятеля си, и един месец не спрях да плача. Още първите дни подпухнах и се подух, и напълнях 5 кг. Това наистина е психическа болест. Билките много помагат. Пила съм блатен тъжник на капсули и помогна. Сега разбрах, че има по-добър вариант от 6 билки с блатен тъжник. Ще пробвам.

 2. Ванина Кирова

  Извинявайте, да ви питам ако има стягане в гръден кош и тупкане на сърцето, и изпотяване на ръцете, треперене – това сърце ли е или може да е паник атака, както пишете? Аз мисля, че може да е сърце, но съм млада и тупкането е когато се притесня от нещо и не зная какво да правя. Тогава ме боли в гърдите и много ме е страх.

 3. Пенчо Стойчев

  И специалистите не отричат билките, защото всичко е от стрес, а стрес с какво да лекуваш, не можеш да държиш човека непрекъснато упоен, за да не се стресира. Билката е добре – леко, не приспива, не пристрастява, не е опиат, а лечебно растение. Някои си мислят, че като е билка, е слабо, но забравят, че най-силните отрови са сътворени от природата. Пийте билки, там е истината!

 4. Майчето Стефанова

  Хубави са отпускащите вани. Варите мента, лавандула, салвия, лайка, каквото купите, и наливате във водата. Може с етерично – цитрус или хвойна, сандалово също. Ако няма вана, на басейн –  плуване, или в СПА-то, на сауна. А най-много помага джакузито, няма такъв релакс!!! Момичета, трябва да се радваме, да се обичаме!

Вашият коментар