Имам ли паническо разстройство? Тест за проверка

Имам ли паническо разстройство? Тест за проверка
Демир бозан при паническо разстройство, психолог

Страховете, които периодично ви връхлитат, са ви накарали да си поставите сами диагноза “паническо разстройство”.

Колко са българите с такъв проблем? Неизвестно. Според здравната статистика в развитите държави от панически разстройства страдат 2.7 до 3% от хората. Тенденцията е към нарастване на този процент. Лавината от информация по темата дава противоречиви сведения за това – лечими ли са подобни състояния и как точно. Нещата не са безобидни, затова самодейното поставяне на диагноза и лечение с хапчета от съседката не е за препоръчване. Ако все пак имате съмнения за здравословното си състояние и се чудите дали да търсите психотерапевт – проверете дали наистина става дума за паническо разстройство с този прост тест от www.паники.net!

Отговорете с “да” или “не” на следващите въпроси!

 1. Имали ли сте пристъп на внезапна тревога, страх или ужас през последните четири месеца?
 2. Имали ли сте подобни пристъпи и по-рано?
 3. Проявяват ли се някои от тези пристъпи неочаквано, независимо от определена ситуация, където е обяснимо да усещате безпокойство и дискомфорт?
 4. Страхувате ли се от подобен пристъп и неговите последици?

Ако сте отговорили отрицателно дори само на един от четирите въпроса – вашият проблем НЕ Е паническо разстройство.

Важно уточнение
Демир бозан внимание!От предлаганите на пазара средства с името Демир бозан работа върши само оригиналната комбинация на "Фарма Витал", която струва 43 лева с включена доставка. Може да се купи и на място от редица аптеки в страната на същата цена. Когато поръчате 2 кутии от съчетанието, получавате 8 лева отстъпка и вместо 86 лева плащате само 80.

Четири положителни отговора налагат да се самоизследвате по-детайлно, за да сте в състояние да отговорите на лекарските въпроси.

Запомнете: при четири положителни отговора не разчитайте, че проблемът ще изчезне сам: необходима ви е помощ!тест за паническо разстройство

Ето кои са признаците на паническото разстройство!

 • Учестено повърхностно дишане.
 • Сърцебиене, “прескачане” на пулса; усещане, че сърцето е спряло.
 • Дискомфорт или болка в сърдечната област.
 • Изпотяване.
 • Усещане, че не достига въздух, задушаване.
 • Приливи на горещи вълни и внезапно усещане на студ.
 • Прилошаване, дискомфорт в стомаха, позиви за повръщане или потребност от тоалетна.
 • Световъртеж, причерняване.
 • Схващане на крайници.
 • Треперене на крайници или на цялото тяло.
 • Страх от смъртта, усещане за нещо ужасно, което приближава.

Не е задължително да са налице всички изброени признаци. Някои от тях са присъщи и на други болестни състояния (болка в лявата част на гръдния кош). Оставете точната диагноза за терапевта, при когото на всяка цена трябва да идете подготвени.

Погледнете непременно и ТОВА:

Какво да направим, докато получим адекватната терапия?

Въпреки скептицизма на много хора – паническите разстройства се поддават на лечение. Докато терапевтът избере най-подходящото за конкретния случай, можете като начало да си помогнете сами. Решението не е трудно! Достатъчно е да се обадите ТУК и да попитате за билковия чай Демир бозан.

Можете да купите "Демир бозан" за 43 лева от избрани аптеки или чрез доставка с Еконт! ТУК =====>

Билковият чай Демир бозан е съчетание от екстракти на няколко лековити растения: котешка стъпка, глог, блатен тъжник, хвощ, великденче и царевична коса. Този букет въздейства по уникален начин върху химията на нашето тяло, като успокоява нервната система и оптимизира дейността на сърдечно-съдовата система.

Демир бозан стаблизира имунната защита и подобрява клетъчното хранене, като позволява възстановяване на функционалното равновесие и ви прави способни за адекватна оценка на реалността. Чаят е лесен за приготвяне, може да се приема продължително време и няма странични негативни ефекти. Прочетете ТУК впечатленията на хора, които са успели да решат здравословния си проблем с негова помощ!

Още за Демир бозан при нерви:

Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]
, , ,
Колко струва Демир бозан и откъде се взема?
Истинската комбинация по рецепта на "Фарма витал" струва 43 лева, като доставката е включена в нея. Можете да си я поръчате на телефон 0888 571 981 или като използвате формата за поръчки по-долу. Ако поръчате 2 кутии, ще получите 6 лева отстъпка и ще платите 80 вместо 86 лева. Също така може да се купи на място от аптеките на "Фрамар" и в София на ул. "Три уши" №5, където се намира дрогерия "Жанин". Отново в София в района на "Пирогов" се намира аптека "Авицена". Точният адрес е "Иречек" №2. Също така може да се намери и в кв. Сухата река в София, в Бургас и Петрич. Ето я и формата за поръчка:
Вашият коментар