Демир бозан за черен дроб. При стеатоза, цироза, хепатит и др.

Демир бозан за черен дроб. При стеатоза, цироза, хепатит и др.
Демир бозан за черен дроб: Стеатоза, Цироза, омазнен черен дроб, пречистване

Действие на билките за черен дроб. Заболявания: Стеатоза (омазнен черен дроб), хепатит, цироза. Пречистване. Мнения за Демир бозан.

Заболяванията на черния дроб са „втора епидемия на нашия век“. Те са водещи по разпространеност и сред честите причини за смърт – на 5-о място.

При дискомфорт и болезненост в чернодробна зона веднага реагирайте, защото този орган напомня за себе си, когато случаят е станал сериозен.

Важно уточнение
Демир бозан внимание!От предлаганите на пазара средства с името Демир бозан работа върши само оригиналната комбинация на "Фарма Витал", която струва 43 лева с включена доставка. Може да се купи и на място от редица аптеки в страната на същата цена. Когато поръчате 2 кутии от съчетанието, получавате 8 лева отстъпка и вместо 86 лева плащате само 80.

Доказан помощник в терапиите на чернодробни патологии е Демир бозан – комбинация от 6 целебни билки с категоричен оздравителен ефект. Те възстановяват ключовия орган, който ни пази от околните отрови и сам страда от тях.

Демир бозан въздейства на черния дроб по следния начин:

Как действа Демир бозан на черния дроб?

 1. Оказва общ оздравителен ефект, възстановява правилното функциониране;
 2. Лекува и успокоява възпалявания в органа;
 3. Меко изчиства от филтрирани токсини и др. вредности;
 4. Стимулира жлъчната секреция, разрежда я и регулира правилното й оттичане;
 5. Противодейства на химически замърсители като солите на тежки метали;
 6. Работи антибактериално, изчиства от патогени;
 7. Оздравява чернодробните клетки;
 8. Намалява омазняването на органа;
 9. Задейства собствените регенериращи способности на тялото;
 10. Подсилва действието на медикаментите за ч. дроб, на хепапротекторите.

Накратко шестте билки в Демир бозан чистят естествения филтър на тялото и го обновяват, за да върши по-добре работата си занапред. Те го лекуват от уврежданията, които са оставили неблагоприятните условия. И всичко това се постига по един природен, мек, щадящ начин.

На кои заболявания на черния дроб се отразява?

Черният дроб е поставен на пътя на външните въздействия, които увреждат човешкото тяло и го изваждат от правилно функциониране. Той е призван да ни пази от вредностите на средата, храната, лекарствата. И когато тежестта стане невъзможна, органът първи излиза от строя. Той не съумява да предпази себе си от отровите, които пречиства, става податлив на вируси, паразити, бактериални инфекции, започват структурни изменения.

Демир бозан за черен дроб
Черният дроб поема цялото бреме, за да ни опази здрави

Най-честите патологии, от които страда важният ни орган са:

Можете да купите "Демир бозан" за 43 лева от избрани аптеки или чрез доставка с Еконт! ТУК =====>
Стеатоза (омазнен черен дроб)

Перманентният стрес, неправилното хранене и обездвиженият живот в съвкупност се отразяват негативно върху организма ни, водят до увеличаване на телесното тегло и до мастна хепатоза, известна още като затлъстяване на ч. дроб (стеатоза). Това представлява сериозно нарушаване на работата на най-важния орган.

Заболяването започва с натрупването на прекалено количество мазнини в чернодробните клетки – мастна дистрофия на хепатоцитите. Ако не реагираме, в дроба се развива възпалителен процес. Той прогресира в посока цироза.

Рискови фактори за стеатоза са омазняването, вдигането на нивото на холестерола и на глюкозата в кръвта.

Как работи Демир бозан: билковата комбинация редуцира телесното тегло, подпомага метаболизма и перманентното разграждане на мастните отлагания. Регулира високите нива на холестерола и постепенно го привежда в норма. Същото прави и с кръвната захар. Така билковият коктейл премахва рисковите фактори за възникване и прогресиране на стеатоза.

В случай на напреднало заболяване, билките оказват пряко лечебно въздействие.

Хепатит

Следващата степен на увреждане на черен дроб е хепатит – възпаление на органа. Най-разпространените, но не единствени възбудители, са вирусите (5 типа – A, B, C, D, E). Причинители са и други инфекции, токсични въздействия от алкохол и опиати, също автоимунните патологии.

Как работи Демир бозан: билковата комбинация има директен противовъзпалителен ефект, а като допълнение възстановява функциите на органа и го подкрепя в самооздравителните му усилия. Царевичната свила и хвощът са известни противоболкови средства. Блатният тъжник работи за очистване на дроба, което е важно при наличие на възпаляване (билката се прилага при холецистити и хепатити). Цялата комбинация действа възстановяващо след боледуване на органа.

Хепатитите или се излекуват, или водят към фиброза, цироза или рак на ч. дроб.

Цироза

Това е най-тежкото и категорично необратимо увреждане на черен дроб. Органът променя самата си структура и това няма как да се оправи. В началните етапи дробът се втвърдява и увеличава по размери.

Цироза трудно се лекува. Тук ключови са профилактичните мерки, лечението на „предвестниците“ и максималното облекчаване на работата на органа. Реагирайте още при начално увеличаване на органа.

Как работи Демир бозан: билковото съчетание сваля лошия холестерол, чието наличие в липидограмата насочва към патологии на черен дроб. Лекува уголемяване на органа, извършва детоксикация, която е ключова за възстановяване на функциите му. Освен това билките облекчават болезнеността и намаляват изразеността на другата симптоматика. Ключов момент е, че потискат желанието за алкохол, което подпомага пациентите да спрат с по-нататъшното увреждане на дроба.

Каквито и болести да засягат ч. дроб, винаги се започва с пречистване. Органът е естествен филтър на тялото и е нормално да бъде задръстен от вредности (особено щом се е стигнало до болест). Чистенето е ключово и при здрав орган – за да се поддържа нормалната му работа.

Пречистване на черен дроб

Малцина осъзнават защо черният дроб трябва да се поддържа в чисто състояние. От неговата работа зависи чистотата на кръвта, а замърсената кръв отвежда инфекции до всяка точка в тялото.

Информираните хора периодично чистят органа, дори и без конкретно заболяване. Мнозина се впечатляват от „мръсотиите“, които напускат тялото им. Камъните с жълто-зеленикави оттенъци са само видимата част, а отделно се регулират важни показатели като холестерол, кр. захар и прочее.

Някои методи за изчистване на органа са неприятни, изискват затваряне у дома за 24 ч., залпови са, което винаги и травмиращо.

Как работи Демир бозан: чистенето чрез билки е възможно най-нежният и деликатен подход. Същевременно е достатъчно ефективен. Шестте билки в чая се сработват в тандем, осигурявайки пълно освобождаване на затлачения орган. По този начин се постига изчистване на кръвта от отрови и патогени, както и от приети отвън вредности.

Пациенти усещат ефекта от това пречистване по здравословното си състояние, но реалните резултати се доказват и с изследвания.

Не на последно място билковата комбинация редуцира теглото, което директно подобрява функционирането и на черния дроб. ТУК вижте как действа Демир бозан за отслабване.

А ние продължаваме с отзиви от пациенти, които ни разрешиха да огласим техните истории и снимки.

Мнения за Демир бозан за черен дроб

Прочистих кардинално черния си дроб
01 Демир бозан за черен дроб
Таня Господинова

Когато научих, че черният ми дроб е за чистене, не знаех в какви филми се вкарвам – да пия зехтин, да се загрявам, да боли… Опитах, но вие не опитвайте! Болезнено… и най-вече страховито. Признавам, изплаших се. Седнах и изрових интернета. Избрах да се изчистя с Демир бозан. Вярвам на билките и ме е яд, че не попаднах първо на чая, вместо да се подлагам на ужаса със зехтина. И ето резултатите– ензимите ми АСАТ и АЛАТ влязоха в норма, подпухването на лице и крайници се разнесе, омазняването на дроба се стопира. Но аз не стопирах пиенето на билките, защото знам, че те работят с натрупване. Няма да прекъсвам сега обновяването на дроба, щом веднъж съм го започнала. Благодаря на майката Природа, че ни е дарила такива вълшебни билки!

Таня Господинова, Русе

Алкохолът за малко да ме убие
02 Демир бозан за черен дроб
Тодор Карамитов

Работя в строителството и пийването е част от работата. Винаги съм си помагал с ракийка – за още малко сили и после – да разпусна. Няма майстор да не пие и то си върви с работата, защото е тежка. И така, лошото дойде. Сам се усетих, когато още към 10 ч. търсех чашката. Жената ме заплаши с развод и ме принуди да почна домашно лечение. Купи ми Демир бозан – собственоръчно го вари и ме гледа, докато го изпия. На обяд пристига на обекта с поредната доза и така – пълен контрол. Отначало се изядосах, обаче скоро признавам, че усетих промяна. Влечението към алкохола ме отпусна, а явно се облекчи и черния дроб, защото видимо се промених. Сега изглеждам по-здрав, лицето ми вече не е сиво. Мисля, че съм започвал цироза, но билките навреме стопираха процеса. Другия месец ще завърша лечението с Демир бозан и ще се престраша за пълни изследвания. Но и така усещам, че съм тръгнал към добро.

Тодор Карамитов, Монтана

Лекувам мастна хепатоза с Демир бозан
03 Демир бозан за черен дроб
Антония Пенева

На 38 години коремът ми се изду и станах като лелка. Приятелките взеха да намекват за диети, хапчета и даже дебелариум. Викам – как пък рязко напълнях? Хайде на лекар и се оказа по-лошо – омазнен и подут черен дроб. Не било корем, а дроб. И сега? Накратко – стриктно прилагам терапията от лекаря и като плюс поръчах Демир бозан. Билките са целебни при мазен дроб. Четох отзиви и логично същото се получи и при мен. За 1.5 м. прием на чая изследванията се подобриха. Подуването видимо намаля. Смятам, че скоро органът съвсем ще се прибере. Лекарят го потвърди. Внимавайте, хора, и пазете черния дроб!

Антонина Пенева, София

Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]
, , , , , ,
Колко струва Демир бозан и откъде се взема?
Истинската комбинация по рецепта на "Фарма витал" струва 43 лева, като доставката е включена в нея. Можете да си я поръчате на телефон 0888 571 981 или като използвате формата за поръчки по-долу. Ако поръчате 2 кутии, ще получите 6 лева отстъпка и ще платите 80 вместо 86 лева. Също така може да се купи на място от аптеките на "Фрамар" и в София на ул. "Три уши" №5, където се намира дрогерия "Жанин". Отново в София в района на "Пирогов" се намира аптека "Авицена". Точният адрес е "Иречек" №2. Също така може да се намери и в кв. Сухата река в София, в Бургас и Петрич. Ето я и формата за поръчка:
This Post Has 4 Comments

 1. Емануела Мишева

  И аз ще потвърдя г-жа Пенева. За 2 м. оправих омазняване и се възстанових само с Демир бозан. Обаче истинският, който е на чай. На капсули – не, това е друго и има други съставки. Аз пия чая с великденче, хвощ, глог и още три билки. Успех на всички!

 2. Миленка Ангелова

  Моят мъж пие по 100-150 гр. вечер, опасно ли е за черния дроб? Как да постъпя, има болка и сив тен. Искам с билки, защото не са резки и силни, нали?

 3. Кали Червенкова

  Оф, аз така се обърках – взех тинктура със същото име?!!! Пише за кости и имунитет, а аз го търся за черен дроб. Истинското е на чай и се купува чрез интернет и в няколко хубави аптеки на различни места в страната.

 4. Пеньо Боянов

  Да, да, спряхме цироза при бащата с билките. Бяха ни предупредили, но не се стигна дотам. Откакто се лекува с Демир бозан, намали пиенето, даже почти не пие, и няма болки. Доволни сме, да сте живи и здрави.

Вашият коментар