Съставът на Демир бозан. Билка по билка.

Съставът на Демир Бозан е комбинация от билки, които действат почти магически!

Започваме серия от публикации, представящи една по една билките от съчетанието Демир бозан. Първата статия ще бъде в известен смисъл обзорна. Тя цели да даде няколко начални положения, от които да тръгнем и да разгледаме в подробности целия космос от лечебни растения и въздействия, включени в комбинацията.
Билковата комбинация на чая Демир Бозан е подбрана още в незапомнени времена и е доказала ефикасността си през хилядолетията и по различни географски ширини. Много често хората искат да разберат каква е тайният състав на лековития чай.
Съдържанието е важно, за това ето каква е магията на чая:

демир бозан състав съдържание
Ето това е прочутото съдържание на Демир бозан (без точните пропорции)

Билковият състав е подбран от най-чистите планински райони в страната. Хубавото е, че съдържанието на опаковката на Демир Бозан съдържа 90 филтърни пакетчета, които са достатъчни, за да се убедите във възможностите на билковата комбинация. Тук не е посочена обаче точната пропорция, съотношението на изброените билки, а също така това не е пълният състав. Така че не ви съветваме да тръгнете още днес и да си ги берете по планините или да ги съчетавате в произволни количества.

По този начин постъпват някои билкови аптеки, смесващи билките едно към едно или на случаен принцип, поставяйте в опасност здравето на своите пациенти. Вие, разбира се, можете да ползвате и техните услуги, купувайки си поредното менте, но нека това да бъде на ваша и на тяхна отговорност.
Така например те може да включват в състава билката бял имел. За нея е забранено да бъде включвана в комбинации, но някои въпреки това си я включват, без да ги е грижа за здравето на техните клиенти. Имайте предвид това!

Тук ще ви изброим и опишем действието на основните билки в комбинацията, за да добиете представа откъде идва нейната мощна сила.

Защо ефикасността от употребата на Демир Бозан е толкова голяма?

Всичко е в билковия състав. Не е лесно да се подберат най-добрите билки, за да могат да действат върху целия организъм.

Една от най-силните билки е състава на чая е котешката стъпка. Освен в Анадола, тя се среща и в България. Използвана е от векове за лечение на брадавици, кожни образувания, мазоли. Билката изчиства артериалната плака, а също така предотвратява и нощно напикаване. Идеална е за проблеми и с бъбреците. Като цяло въздействието на котешката стъпка (в съчетание с другите билки) се свежда до пречистване на кръвта и подобряване работата на кръвоносната система и сърцето. По този начин се нормализира кръвното налягане, кръвната захар, предпазване от инсулт и профилактика след вече прекаран инсулт, лечение на подагра.
В комбинация с другите билки от състава на Демир Бозан, се повлияват и следните състояния: депресия, наднормено тегло, нервност, косопад, грип, диабет, тумори, кожни проблеми, бъбречни кризи, остеопороза, гинекологични неразположения, сърдечни заболявания и много други.
Магическа комбинация от билки и чуден състав в Демир Бозан ще ви избавят от редица проблеми. Възползвайте се и си подарете здраве!

ВНИМАНИЕ: Напоследък из интернет се появиха ментета на билковата комбинация. Съветваме ви да бъдете особено внимателни с това, което приемате, за да нямате после различни оплаквания. Единственото място, от което можете да си купите билките, е сайтът http://www.demirbozan.com/. На него има посочени и няколко лицензирани билкови аптеки, откъдето може да се вземе на място, да се разгледа, да се поговори с квалифицирано лице и тогава да се купи. Не се подвеждайте! Нормално е всеки качествен продукт да има своите опасни или направо отровни дубликати! По-долу във видеото ще чуете и мнението на известния пловдивски лекар Жорж Пелев, който говори за въздействието на Демир бозан върху кръвното налягане, а и по принцип за опасността от прекаленото приемане на лекарства.

Следващите статии ще се появяват на различни сайтове и ще бъдат анонсирани в нашите страници в социалните мрежи като Фейсбук, Гугъл Плюс и Туитър, така че ако искате да бъдете постоянно в течение, последвайте ни в тези страници и профили и разпространете това съдържание в мрежите, за да стане то достъпно за повече хора. До нови срещи!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *