Топ билкови тинктури за черен дроб и един чай, който наистина помага!

Топ билкови тинктури за черен дроб и един чай, който наистина помага!
Билкови тинктури за черен дроб и Демир бозан

Повечето билкови тинктури за черен дроб са предназначени да поддържат състоянието на органа, когато той е здрав. Един вид пазят го.

Казвам се Лили Симеонова и съм от Добрич. Аз лично предпочитам чая Демир бозан, защото не съдържа алкохол, който допълнително може да увреди дроба, ако вече е засегнат от пиене или от други причини за натравяне. Чаят също така има и много силно и ефикасно действие за пречистване на дроба, но и на кръвта като цяло, и на целия организъм.

Нека обаче да ви изброя и опиша и тинктурите, които съм ползвала, какво съдържат и как действат.

Важно уточнение
Демир бозан внимание!От предлаганите на пазара средства с името Демир бозан работа върши само оригиналната комбинация на "Фарма Витал", която струва 43 лева с включена доставка. Може да се купи и на място от редица аптеки в страната на същата цена. Когато поръчате 2 кутии от съчетанието, получавате 8 лева отстъпка и вместо 86 лева плащате само 80.

Клийн Имуно на Хербалисима

Билкови тинктури за черен дроб 01
Клийн Имуно на Хербалисима

Много се рекламира една билкова тинктура за черен дроб на Хербалисима. Тя се казва Клийн Имуно и струва 27.50 лева без доставката. За нея казват, че “помагала за здрав черен дроб”, тоест от описанието се разбира, че ако дробът ви е здрав, ще може да си помогнете той да остане здрав. С други думи нищо не обещават за случаите, в които черният дроб вече се е разболял. Съдържа стрък и цвят от глухарчето, плодове от арония, стръкчета маточина, листа от бяла бреза, плод от черен бъз, листа от орехи, хнощ, дълъг пипер и куркума.

За черен дроб и панкреас

Билкови тинктури за черен дроб 01
За черен дроб и панкреас – тинктура

Има още една тинктура, която така се казва: “Тинктура за черен дроб и панкреас” и е на основата на червената боровинка, червения кантарион и копривата. Има и още неща като шушулки от боб, черници, глухарче, кисел трън и естествено – спирт (алкохол). При нея се пият по 20 капки три пъти дневно, разтворени в чаша вода. Изрично препоръчват да не се прекалява, за да си остане добавката добавка, а не лекарство. Тя, както казват в листовката, повлиява благоприятно не само черния дроб, но и панкреаса. Не могат да пишат, че лекува, защото законът не позволява. А може да има и други причини. Струва между 7 и 13 лева в зависимост от това, дали поръчвате 100 мл. или 30 мл.

Тинктура “Чист черен дроб”

Билкови тинктури за черен дроб 03
Тинктура “Чист черен дроб”

Има и още една тинктура, която се нарича “Чист черен дроб”. Тя съдържа жълт равнец, мащерка, сладък корен, зелени орехчета, магарешки бодил и камшиче. Струва 17 лева и не е лоша.

Други билкови тинктури за черен дроб

Също така интересни са и:

  • тинктурата от бял трън под името “Панацея”;
  • Тинктурата “Детоксон”

Всички те са добри, но лошото е, че имат спирт, а ако черният ви дроб е вече болен, рискувате. Също така не бива да се вземат от пристрастени към алкохола, защото иначе може да влязат в запой.

Демир бозан чисти трайно

Билкови тинктури за черен дроб 01
Лили Симеонова от Добрич

Хубавото на чая “Демир бозан” е, че той е направен по стара рецепта на ходжите от Анадола. Това принципно е било тайно средство, което се е давало на най-нуждаещите се. Комбинацията помага при стотици заболявания и лечението с нея е комплексно. Но черният дроб, както и всички органи, свързани по някакъв начин с кръвта, се повлияват много добре и трайно. Това, което казвам обаче, важи само за оригиналния Демир бозан на Фарма витал, който е регистриран в БАБХ и марката му е патентована. Въпреки това на пазара има десетки ментета, които използват името и продават какво ли не. Така че бъдете внимателни какво пиете. Истинският Демир бозан струва 43 лева и мнението ми се отнася само до него. Ако вземате от някой фалшификат, правете го на своя отговорност, здравето си е ваше. Но не ме търсете мен да ме питате защо не ви е подействало добре, защото аз препоръчвам само оригинала!

Демир бозан на древните ходжи съдържа специално подбрани билки за лечение на омазнен черен дроб (още известен и като увеличен), както и принципно за неговото изчистване от шлаките и холестерола. Само за един месец прием на чая имате забележителен ефект!

Лили Симеонова от Добрич

Вижте и ТОВА:

Click to rate this post!
[Total: 2 Average: 5]
, , , ,
Колко струва Демир бозан и откъде се взема?
Истинската комбинация по рецепта на "Фарма витал" струва 43 лева, като доставката е включена в нея. Можете да си я поръчате на телефон 0888 571 981 или като използвате формата за поръчки по-долу. Ако поръчате 2 кутии, ще получите 6 лева отстъпка и ще платите 80 вместо 86 лева. Също така може да се купи на място от аптеките на "Фрамар" и в София на ул. "Три уши" №5, където се намира дрогерия "Жанин". Отново в София в района на "Пирогов" се намира аптека "Авицена". Точният адрес е "Иречек" №2. Също така може да се намери и в кв. Сухата река в София, в Бургас и Петрич. Ето я и формата за поръчка:
    Вашият коментар