Демир бозан за отслабване

You are currently viewing Демир бозан за отслабване
Демир бозан за отслабване - оригинал, капки, мнения

Демир бозан е билкова формула, получила популярност под названието “Тайната рецепта на анадолските ходжи”. Тя действа при отслабване по следния начин:


Да започнем с един отзив на млада дама, която е ползвала билките Демир бозан за отслабване. После ще обясним как действа тази комбинация и ще дадем още няколко мнения със снимки за нея, които казват каква е истината. Получихме тези отзиви след допитване в специалната ни група “Съвети и рецепти на древни лечители”. Авторите на по-интересните отговори помолихме да ни изпратят повече подробности заедно със свои портретчета. Те се съгласиха.

Демир бозан за отслабване или с 1 куршум 3 заека

Мануела Василева - 01 - демир бозан за отслабване
Мануела Василева

Демир бозан за отслабване съм ползвала веднъж, като всъщност аз го купих за пречистване на кръвта и борба с паразитите. И чак после видях, че от него се отслабва. Но има връзка между тези три неща, защото ако кръвта ти е замърсена, ако си болен, това ти пречи да отслабнеш. За да се оправиш, ти трябва пречистване на черен дроб.

Важно уточнение
Демир бозан внимание!От предлаганите на пазара средства с името Демир бозан работа върши само оригиналната комбинация на "Фарма Витал", която струва 43 лева с включена доставка. Може да се купи и на място от редица аптеки в страната на същата цена. Когато поръчате 2 кутии от съчетанието, получавате 8 лева отстъпка и вместо 86 лева плащате само 80.

Паразитите пък постоянно те карат да набиваш сладко и въглехидрати като ориз, хляб, царевица, картофи и т.н. Демир бозан оправя психиката и зависимостите, не само към алкохол и прочие, но и към въглехидрати. А тези въглехидрати са по-пристрастяващи от наркотиците. Без хероин можеш, без въглехидрати не. Е, тази работа се оправя с Демир бозан. Той убива глада за сладко. Аз свалих 3 килограма за първия месец, а за втория – още два и половина без проблем.

Мануела Василева, Плевен

Как действа?

 • Изчиства кръвта и изхвърля нежеланите натрупвания.
 • Понижава холестерола и излишната вода, действайки пикочогонно.
  Намалява апетита и гори мазнините.
 • Дава тонус за повече движение.
 • Премахва психичните и душевните причини за напълняването и за по-големия прием на храна.

Принципно комбинацията е предназначена за лечение на над 300 заболявания, като вталяването е само една от задачите, които решава. Ето и някои плюсове при приема му с такава цел:

Защо Демир бозан?

 1. При редовен пиене на чая може да се свалят и 8, и 12 килограма, но точното число на свалените кила е различно при различните хора и варира в зависимост от начина им на живот.
 2. Вземането на чая не е обвързано с пазене на диета или ограничения. Макар че резултатите биха били даже още по-добри, ако човек внимава какво яде.
 3. Комбинацията е добра при над 500 заболявания.
 4. Спортуването и фитнесът също не са условие за отслабване. Някои от пилите Демир бозан обаче споделят, че са свалили повече килограми в месеците, в които са се движили повече.

По-долу публикуваме няколко отзива на хора, които са се съгласили мненията им да бъдат прочетени от най-широк кръг заинтересувани. Те ни изпратиха и свои снимки.

Мнения за Демир бозан при отслабване

Ядеш каквото си искаш
Яна Шишманова - 01 - Демир бозан за отслабване
Яна Шишманова

Поръчах си Демир бозан по настояване на приятелка, която ми каза, че за един месец е успяла да отслабне с цели 8 килограма. Това, което ме привлече, е липсата на нужда от спазване на каквито и да било диети. Пиех чая, както е по указание, три пъти на ден и не се ограничавах в яденето. За месец свалих някъде около 4 килограма. Хареса ми. Поръчах втора опаковка и спрях всякакви въглехидрати, като хляб, ориз, картофи, алкохол и сладки неща. Ядях предимно мазни и месни неща. Този месец имах още 7 килограма надолу. Сега съм в добра форма и смятам да пропусна. Вече мина половин година от тогава и килата не са се върнали. Ако случайно се върнат, знам откъде се поръчва, но няма такива изгледи.

Яна Шишманова, София

Пазете се от фалшификати!
Борислава Неделчева - 02 - Демир бозан за отслабване
Борислава Неделчева

Аз се опитах първоначално да мина тънко и си поръчах някакъв евтин Демир бозан, за който пишеше, че бил по оригиналната рецепта, но от него нямаше никаква полза. Нула свалено тегло. Като видях, че няма ефект от него, разпечатах едно от пакетчетата и отвътре се изсипа прах, все едно са го мели с метла от пода заедно с всичките боклуци. Поръчах от хубавия Демир бозан на “Фарма витал”, който струва 43 лева с безплатна доставка. Разликата в съдържанието на пакетчето беше потресаваща. Ефектът също е съвсем друг. Усещаш, че започва да действа почти веднага. 3-4-5 килограма на месец може спокойно да се свалят, стига да се пие редовно – сутрин, обед и вечер. Аз го пих 3 месеца и 10 килограма заминаха.

Борислава Неделчева, Стара Загора

Спортът не е задължителен!
Теодора Вангелова - 03 - Демир бозан за отслабване
Теодора Вангелова

Тъй като работя, ми беше трудно да приготвям чай всеки ден по три пъти, затова звъннах във фирмата, откъдето поръчах Демир бозана за отслабване, да ги питам как си ги представят тези неща. Те ми казаха, че може да се пие и студен. Правех си чая сутринта като слагах в малка тенджерка 3 кафеени чаши вода и като кипне, добавях 3 пакетчета Демир бозан. Оставях го да се настои и после изпивах първия чай за деня, а каквото не изпиех, след като изстине, го наливах в малка бутилка от минерална вода. Нея носех със себе си в чантата. Ефектът – 5 килограма надолу за един месец. Трябва също така да отбележа, че на втория месец свалих 8 килограма, но ходех два пъти в седмицата на фитнес и сигурно това се е отразило. При всички случаи ако искате да отслабнете по-бързо, ще ви дойде добре малко повече движение. Но това не е задължително. Отслабва се доволно много и без тренировки.

Теодора Вангелова, Пловдив

Още информация по темата в нашите източници на английски: 13 билки, които помагат за отслабването. Топ 5 отслабващи и лечебни растения. Народни средства за потискане на апетита. Пишете ни и вие какви бабини рецепти и средства от народната медицина знаете. Ползвали ли сте Демир бозан? Доволни ли сте от него? Пишете ни в нашия форум по темата ТУК!

Click to rate this post!
[Total: 2 Average: 5]
, ,
Колко струва Демир бозан и откъде се взема?
Истинската комбинация по рецепта на "Фарма витал" струва 43 лева, като доставката е включена в нея. Можете да си я поръчате на телефон 0888 571 981 или като използвате формата за поръчки по-долу. Ако поръчате 2 кутии, ще получите 6 лева отстъпка и ще платите 80 вместо 86 лева. Също така може да се купи на място от аптеките на "Фрамар" и в София на ул. "Три уши" №5, където се намира дрогерия "Жанин". Отново в София в района на "Пирогов" се намира аптека "Авицена". Точният адрес е "Иречек" №2. Също така може да се намери и в кв. Сухата река в София, в Бургас и Петрич. Ето я и формата за поръчка:
  This Post Has 3 Comments

  1. Величка

   Ползвала съм Демир бозан за отслабване като допълнително средство, което ми позволява да не спазвам така стриктно различни диети, като например диетата Зоната. Тя е много тежка за мен, а като пия успоредно с нея и чая Демир бозан, нещата стават по-лесни и не е нужно човек да се вманиачава. Освен това количеството отслабнати килограми става по две, ако се ползват билките.

  2. Nona

   Пробвала съм различни видове чай за отслабване и съм чела много мнения. Почнала съм от китайските, където човек напълно се пос*ра и после пак няма ефект. Пила съм и таблетки, и екстракти, и какво ли не. Единствено съм имала ефект от Демир бозан за отслабване, с който още първия месец свалих надолу повече от 3 кила, а втория – още толкова. При това нито съм тренирала, нито съм пазила диета.

  3. Мартин Радославов

   Има различни мнения за това, кои са най-добрите начини отслабване, като едни броят калории, други гледат ако може, въобще да не ядат. За мен най-добро е с билки и бабини рецепти за отслабване, защото то не изисква подобни ограничения, нито пък трябва да се трепеш във фитнеса като някой олигофрен. Ако ти трябва физическо натоварване, вземи си един парцел, една мотика и го обработвай! Сбъркана история! Тогава няма да дебелееш. Копане му е майката!

  Вашият коментар